Revelbadets Camping Laxå

Närhet och personlighet

Välkommen till vår camping i nationalparken Tiveden!

SÄSONGEN 2022 SNART SLUT

Säsongen 2022 avslutas i år den 28 augusti! Välkommen att boka boende/plats via telefon 070-674 78 62 fram tills dess!

Tänk på att respektera varandra, håll avstånd, tvätta händerna och ha trevligt var för sig! Camping är härligt, och tillsammans kan vi se till att det fortsätter att vara det.

Vänligen använd telefon 070-674 78 62  för kontakt med oss under sommarperioden, då vi har sporadisk möjlighet att läsa e-post när det är som mest att göra.

VÄLKOMMEN TILL REVELBADETS CAMPING

Välkommen till Revelbadets Camping, som ligger i vackra nationalparken Tiveden vid landsväg 205 i närheten av Askersund och Laxå. Campingen har ett enastående läge vid Reveln, mellan Östra Laxsjön och Östersjön (inte havet med samma namn...) och är därmed omgiven av vatten från två sidor.

Vi erbjuder stugor och campingplatser av olika slag, samt servering och kiosk. Närheten till vattnet och stranden är given, vi har en vedeldad badtunna, plus att det finns många olika saker att göra och se i närområdet. 

Campingen bytte ägare 2016, vilket till en början medförde en del förändringar på olika plan. Förhoppningsvis var detta bara till det bättre. Både gamla och nya gäster är givetvis varmt välkomna till oss!

Se undersidorna i menyn för mer information om priser, kontakt med mera.